Personvernerklæring

Ved å bruke denne tjenesten, gir du loggmeg.no tilgang til opplysninger om deg. Her kan du se hvilke opplysninger dette gjelder, hvordan vi samler dem inn, og hva vi bruker dem til.

Hva menes med personopplysninger?

Med personopplysninger menes informasjon som kan knyttes til en person, eksempelvis navn, telefonnummer, e-postadresse og IP-Adresse.

Hvilke regler gjelder for håndtering av personopplysninger?

loggmeg.no er ansvarlig for all håndtering av personopplysninger som samles inn ved bruk av våre tjenester, og er pliktig å følge personopplysningsloven.

Hvilken informasjon samler vi om deg?

Opplysninger du selv oppgir. All informasjon du registrerer som bruker av tjenesten.

Hvilken informasjon samler vi om dine besøkende?

loggmeg.no registrerer og lagrer Navn, Telefonnummer og tidspunkt for registrering i opptil 14 dager.

Hva bruker vi informasjonen til?

Informasjonen om kunden brukes til å kunne å kunne sende liste over dine besøkende når det er behov for det kommunale myndigheter ved et eventuelt smitteutbrudd. I tillegg trenger vi e-posten din for å kunne kontakte deg med informasjon om Tjenesten eller endring i Tjenestens brukervilkår.

Har andre tilgang til min informasjon?

Ved mistanke om lovbrudd forbeholder vi oss også retten til levere informasjon til offentlige myndigheter på begjæring. Vi forbeholder oss også retten til å kunne levere ut informasjon dersom dette er nødvendig for å forhindre lovbrudd, eller ved tvistespørsmål.

Hvordan kan jeg endre eller slette opplysninger om meg?

Vi lagrer ikke opplysningene dine lenger enn det vi har behov for, eller så lenge du har en aktiv lokasjon hos oss. Dersom du ønsker noe fjernet fra din lokasjon kan du kontakte oss på post@loggmeg.no så hjelper vi deg. Dersom du ønsker å slette din profil fullstendig, fjerner vi alt vi har av informasjon om deg og den vil ikke kunne gjenopprettes.